COVID-19
Maatregelen voor bezoekers

COVID-19 maatregelen voor bezoekers

Voorafgaand aan jouw bezoek

Voorafgaand aan jouw bezoek nemen wij de volgende maatregelen in acht:

Online ticket verkoop

Voor bepaalde Easyfairs events dien je een ticket te kopen. Koop jouw ticket altijd vooraf online want verkoop aan de kassa is niet langer meer mogelijk. Je kunt jouw ticket met toegangscode uitprinten of meebrengen op je smartphone. Jouw barcode zal gescand worden bij één van de (touchless) scanning stations.

Registratie via tijdslot

Voor bepaalde events zal je tijdens de registratie of tijdens de aankoop van jouw ticket een specifiek tijdslot voor jouw bezoek moeten kiezen. Enkel op die manier kunnen de social distancing regels gerespecteerd worden.

Online voorbereiding

Via de website van onze events kun jij jouw bezoek zo efficiënt mogelijk voorbereiden. Je kunt de exposantenlijst en het content programma raadplegen en vooraf inplannen welke bedrijven en producten je wilt zien en welke kennissessies je wilt volgen.

Voel jij je ziek, blijf dan thuis

Hoe graag we jou ook willen verwelkomen op onze events, wij vragen je om respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Indien jij je ziek voelt – ook bij milde symptomen van een verkoudheid of koorts – blijf dan a.u.b. thuis.

Tijdens jouw bezoek

Tijdens jouw bezoek nemen wij de volgende maatregelen in acht:

Social distancing

Wij vragen je vriendelijk om steeds een afstand van 1,5 meter te bewaren.

Vermijd fysiek contact

Er mag geen lichamelijk contact zijn bij de begroeting: geen handen geven en niet kussen.

Bezoekersdichtheid

Om voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren, zullen we op ieder moment het aantal mensen aanwezig in de hallen monitoren, in lijn met de richtlijnen van de lokale overheid.

Desinfectie

Tijdens onze events zullen oppervlaktes gereinigd worden met ontsmettingsmiddel. De meest aangeraakte oppervlaktes zullen regelmatig gedesinfecteerd worden. De sprayers voldoen aan de strengste hygiënenormen.

Handhygiëne

Desinfecterende handgel zal overal op het event en in de gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zijn. Ontsmet jouw handen regelmatig!

Cashless betalen

Om gezondheidsredenen aanvaarden we enkel betalingen via pinpas of creditcard op onze horecapunten.

Looplijnen

Indien gangpaden voldoende breed zijn om bezoekers in beide richtingen toe te laten, vragen wij jou de looplijnen te respecteren die de looprichting aangeven.

Eten & drinken

Zoals je van ons gewend bent, zal er voldoende eten en drinken verkrijgbaar zijn in onze hallen en op onze events. Wij verzoeken je vriendelijk om voor het eten en drinken de handdesinfectiemiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij horecapunten.

Plexiglas schermen

Er worden plexiglas schermen geplaatst bij infopunten, cateringpunten en alle andere balies die bemand zijn tijdens het event.


Gebruik van mondkapjes

Voor jouw veiligheid dragen alle medewerkers van Easyfairs en Evenementenhal een mondkapje. Wij adviseren jou hetzelfde te doen en gebruik te maken van de mondkapjes die gratis beschikbaar worden gesteld.

Alle informatie kun je in de flyer nog eens nalezen

Scroll naar top