COVID-19 Maatregelen

COVID-19 maatregelen voor exposanten

Tijdens de persconferentie van 24 juni j.l. heeft de overheid groen licht gegeven voor het organiseren van bijeenkomsten met meer dan 100 personen mits er aan de vastgestelde COVID-19 maatregelen wordt voldaan. We zijn blij dat we jou en onze bezoekers weer mogen ontvangen. Om dit veilig te laten verlopen hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen.

Algemene maatregelen

Voel jij je ziek, blijf dan thuis

Hoe graag we jou ook willen verwelkomen op onze events, wij vragen je om respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Indien jij je ziek voelt – ook bij milde symptomen van een verkoudheid of koorts – blijf dan a.u.b. thuis.

Tickets kopen in tijdslot

Voor bepaalde events zal de bezoeker tijdens de aankoop van een ticket een specifiek tijdslot voor het bezoek moeten kiezen. Enkel op die manier kunnen de social distancing regels gerespecteerd worden.

Cashless betalen

Om gezondheidsredenen aanvaarden wij bij horecapunten enkel betalingen via pinpas in onze Easyfairs eventlocaties.
Daarnaast is het opnemen van cash geld bij de receptie niet meer mogelijk. Wij adviseren je om bezoekers zoveel mogelijk met pinpas te laten betalen in je stand.

Eten & drinken

Zoals je van ons gewend bent, zal er voldoende eten en drinken verkrijgbaar zijn in onze hallen en op onze events. Wij verzoeken je vriendelijk om voor het eten en drinken de handdesinfectiemiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij horecapunten.

Bezoekersdichtheid

Om voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren, zullen we op ieder moment het aantal mensen aanwezig in de hallen monitoren, in lijn met de richtlijnen van de lokale overheid.

Maatregelen voor exposanten

Houd jouw stand 'clean'

Houd met de inrichting van je stand rekening met een zo efficiënt mogelijke reiniging en desinfectie.

Desinfectie

Tijdens onze events zullen oppervlaktes gereinigd worden met ontsmettingsmiddel. De meest aangeraakte oppervlaktes zullen regelmatig gedesinfecteerd worden. De sprayers voldoen aan de strengste hygiënenormen. Wij verzoeken je regelmatig de meubelen in jouw stand en producten die door bezoekers worden aangeraakt te desinfecteren.

Handhygiëne

Bij aankomst ontvangt iedere stand een flacon desinfecterende handgel. We verzoeken je de handgel vrij toegankelijk te maken voor jouw standpersoneel en bezoekers. Desinfecterende handgel zal ook overal op het event en in de gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zijn.

Social distancing

Wij vragen je vriendelijk om steeds een afstand van 1,5 meter te bewaren, in zowel de stands als op de beursvloer.

Vermijd fysiek contact

Wij vragen je vriendelijk geen handen te schudden met bezoekers of mede-exposanten van de beurs.

Registratie standpersoneel

Zorg ervoor dat standpersoneel vooraf geregistreerd is. Zonder registratie kan standpersoneel de beursvloer niet betreden. Meer informatie over het registreren van standpersoneel volgt.

In- en uitgangen

Om de bezoekersstroom te reguleren wordt er gebruik gemaakt van meerdere ingangen en één uitgang.
Hierdoor versnellen we het ticketscan-proces waardoor er geen lange wachtrijen ontstaan.

Plexiglas schermen

Er worden plexiglas schermen geplaatst bij infopunten, cateringpunten en alle andere balies die bemand zijn tijdens het event. Indien jij een plexiglas scherm in jouw stand wilt plaatsen, kun je deze bestellen in de COVID-19 sectie in de webshop.

Uiteraard wil jij ook jouw relaties veilig ontvangen.
Klik op de button om te lezen welke maatregelen wij treffen voor bezoekers.

Scroll naar top