ADVIES OP MAAT

Easyfairs – de organisatie achter Winter Fair – beschikt inmiddels over jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van beurzen. De kennis en ervaring van exposanten, partijen en bijbehorende communities staan bij ons altijd voorop. We denken graag met je mee over de invulling en zijn in staat om  van A tot Z te ondersteunen in aanloop naar jouw beursdeelname. Samen maken we jouw deelname tot een succes en zorgen we voor een maximaal rendement!

Easyfairs maakt je deelname “Easy”.

Als beursorganisatie staan wij altijd tot je beschikking en helpen we je graag met al je vragen voor, tijdens
en na beurs. Wij kijken graag met je mee naar verschillende mogelijkheden om je deelname extra bijzonder te maken. Neem contact op om met ons te overleggen.

EXTRA
VOORZIENINGEN

Na inschrijving als exposant van Winter Fair ontvang je inloggegevens voor My Easyfairs. Hier kun je extra bestellingen plaatsen, zoals bijvoorbeeld elektriciteit of meubels.

GRATIS
PROMOTIEMATERIAAL

We hebben een online mediakit voor je
samengesteld met verschillende banners en foto’s om deelname online op jouw website en social media kanalen te promoten aan je doelgroep. 

Standhoudershandboek

Download hier het standhoudershandboek en lees alles omtrent op- en afbouw van de beurs. 

Om de voorbereidingen voor de beurs zo soepel mogelijk te laten verlopen vragen wij je om dit handboek zorgvuldig door te nemen. Het geeft antwoord op veel voorkomende vragen en geeft u alle belangrijke informatie rondom je deelname en stand. Uiteraard denken wij graag met je mee om jouw beursdeelname aan Winter Fair Hardenberg succesvol te maken.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor deelname? Neem vrijblijvend contact met ons op om de opties te bespreken. 

Scroll naar top