HS Lederwaren

Over ons

Ga je een dagje lekker terrassen met de dames? Of eindelijk weer naar een festival? Of dan toch besloten om weer naar school te gaan? In onze stand vind je tassen, portemonnees en riemen voor alle gelegenheden. Van pasjeshouders tot sleuteletuis, het is allemaal verkrijgbaar bij ons. Ons assortiment bestaat uit ongeveer 50% lederen artikelen en 50% niet lederen artikelen.

Alle artikelen zijn zeer zorgvuldig uitgekozen om aan de hoge kwaliteitseisen van HS Lederwaren te voldoen. Het maakt dus niet uit of je een lederen of een niet lederen artikel koopt. Alles is gegarandeerd gemaakt van stevig materiaal en tot in de detail netjes afgewerkt. Er wordt enkel samengewerkt met fabrieken en partners welke duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. De fabrikant zorgt niet alleen voor de beste kwaliteit, maar ook voor de beste werkomstandigheden en zo min mogelijk energieverbruik en afval. Alle artikelen die wij verkopen zijn afkomstig van fabrikanten die voldoen aan de SA8000 en LWG normen (minimaal zilver). Een leuk feitje: onze riemen zijn in Nederland geproduceerd en zelfs afkomstig van Nederlandse koeien!

Geen tas of klein lederwaar nodig? Maakt helemaal niets uit. Kom voor de gezelligheid en snuffel tussen de mooie tassen!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top