Lekkerding

Over ons

LEKKERDING likorette
Een geweldige look en een heerlijke mix van honing, vanille en sinaasappel, kortom een echt LEKKERDING. Met een alcoholpercentage van 14,9% is deze likorette geschikt voor ieder moment. Heerlijk om gezellig mee te borrelen en op diverse manieren te drinken. Puur, als shotje, met een klontje ijs of in de mix met Cola, Ginger Ale, Tonic, etc. Een scheutje in de chocolademelk, koffie of thee is ook een echte aanrader.

SPRANKELEND LEKKERING
Deze goede, verfijnde mousserende wijn gemaakt van de rassen Chardonnay en Pinot Noir is rond, rijp, medium droog en heerlijk fruitig. De elegante mousse in de wijn is zacht en geeft een mooie kracht in de smaak. De balans tussen de rijpheid en de frisse smaak maakt de wijn compleet. Heerlijk om mee te borrelen, bij lichte maaltijden, als aperitief of bij feestelijke diners. Aanbevolen serveertemperatuur : 8-10 C

LEKKERDING Eau de Parfum vrouw
Deze Eau de Parfum is een warme, elegante en sexy geur die staat voor de krachtige zelfstandige vrouw met een onweerstaanbare aantrekkingskracht. In een zachte combinatie van jasmijn, oranjebloesem, vanille en patchoeli komt het zwoele bloemige karakter met een sterke touch goed naar voren.

LEKKERDING MAN!
Een krachtige, warme en stoere geur die staat voor de sterke man met een onweerstaanbare aantrekkingskracht. In een geweldige combinatie van ceder, bergamot, amber, vanille en citrus komt het verleidelijke karakter met een licht oriëntaalse touch goed naar voren.

Beide geuren zijn geschikt voor zowel overdag als in de avond en voor iedere gelegenheid en nodigt je uit om elk moment intens te beleven. Het is altijd tijd voor een LEKKERDING!

Kom zelf proeven en ruiken op onze stand (nummer 238) op de Winter Fair

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top