WAT IS ER TE DOEN?

Een breed scala aan exposanten laten je de nieuwste trends voor aankomende winter zien. Staat een bezoek aan de beurs al in jouw agenda? 

SHOP TILL YOU DROP!

Struin langs de vele stands die Winter Fair biedt. Van veranda’s tot beauty & lifestyle: je vindt het er allemaal! Het is hét perfecte moment om je Sinterklaas- en kerstinkopen te doen en je dierbaren te verrassen met een origineel cadeau!

Scroll naar beneden voor meer informatie.

MENCAVE

Ook mannen kunnen zich urenlang vermaken in de MenCave van Winter Fair. Terwijl jij heerlijk struint door de 5 hallen van Winter Fair kunnen zij speciaalbiertjes proeven en van sportwedstrijden genieten. Zo kun je heerlijk de tijd nemen om álles te bekijken. 

Tijdens de afgelopen editie van Winter Fair konden mannen een gratis knip- of scheerbeurt krijgen van Barbershop Nijverdal.

KIDSPLEIN

Kom je spelen, rennen, knutselen en klauteren? Speciaal voor de kids op Winter Fair is er een Kidsplein opgericht! Kids kunnen hier onbezorgd genieten van diverse activiteiten onder toezicht van hun ouders. We hebben dit jaar voor de kids de volgende leuke activiteiten:
★ Springen op het springkussen
Schaatsen op de schaatsbaan
★ De mooiste creaties maken 
★ Klimmen en klauteren

★ De leukste winterfilms bekijken

MANCAVE

Ook de mannen kunnen zich uitstekend vermaken tijdens de Winter Fair. We hebben een speciale Mancave ingericht waar zij zich even rustig kunnen terugtrekken, zodat de rest van het gezin helemaal kan uitleven op de beursvloer!

Demonstraties

Diverse exposanten demonstreren hun producten op de beursvloer. Zo kun je altijd de werking van een product zien voordat je deze koopt!

Genieten

Strijk neer op één van de vele terrassen die Winter Fair biedt. Van een lekkere lunch tot een goed glas wijn: op Winter Fair vind je het allemaal! Op een aantal terrassen kun je ook nog genieten van gezellige winterse live-muziek.

Workshops

Er vinden diverse workshops plaats tijdens Winter Fair. Laat je verrassen op de beursvloer wat we dit jaar allemaal in petto hebben!

Op de hoogte blijven van de activiteiten die je kunt doen tijdens Winter Fair 2021? Volg ons op social media!