WAT IS ER TE DOEN?

SHOP TILL YOU DROP!

Struin langs de vele stands die Winter Fair biedt. Van veranda’s tot beauty & lifestyle: je vindt het er allemaal! Het is hét perfecte moment om je Sinterklaas- en kerstinkopen te doen en je dierbaren te verrassen met een origineel cadeau!

Scroll naar beneden voor meer informatie.

GET CREATIVE

Schuif aan bij een leuke workshop op ons workshopplein in hal 4! Tijdens Winter Fair zijn er vier leuke workshops die jij kunt volgen. Ga jij aan de slag met een Tassel van Merinowol, een Hip Houten Woonplankje, een mooi mosschilderij of wordt jij een Happy Painter? Het kan allemaal tijdens Winter Fair!

Demonstraties

Diverse exposanten demonstreren hun producten op de beursvloer. Zo kun je altijd de werking van een product zien voordat je deze koopt!

By Night

Maak er in plaats van een gezellig dagje uit een avondje uit van! Kom gezellig tijdens Winter Fair By Night en geniet van een extra bijzonder wintersfeer! En als kers op de taart komt er een bekende artiest optreden tijdens de avondopening.

Genieten

Strijk neer op één van de vele terrassen die Winter Fair biedt. Van een lekkere lunch tot een goed glas wijn: op Winter Fair vind je het allemaal! Op een aantal terrassen kun je ook nog genieten van gezellige winterse live-muziek.

Op de hoogte blijven van de activiteiten die je kunt doen tijdens Winter Fair 2022? Volg ons op social media! 

Scroll naar top