Dit is Winter Fair

Benieuwd welke exposanten en producten je vindt op Winter Fair 2022? 

De diversiteit op Winter Fair is eindeloos. Wel hebben alle exposanten één ding gemeen: ze laten je deze winter stralen! 

Alles voor onder de boom

Sla de mooiste Sint- en kerstcadeaus in op Winter Fair. Van beautyproducten tot tuinscharen en van heerlijke chocolade tot kleding: diversiteit is wat Winter Fair biedt! 

Het is het perfecte moment om je cadeaus in te slaan voor de feestmaanden. Unieke cadeaus van exposanten zijn leuk om te krijgen, maar nóg leuker om te geven! En… je weet zeker dat niemand hetzelfde cadeau geeft 😉

DRESS TO IMPRESS

Nieuwe kleding en accessoires heb je altijd écht nodig, toch? Tientallen stands showen je de nieuwste mode voor de winter van 2022/2023. Van bohemian tot classy en van stoer tot chic: de exposanten van Winter Fair hebben het allemaal. Zorg dat je plek vrij hebt in je kast, want je gaat met volle tassen richting huis. Zo weet je zeker dat je stijlvol aan het kerstdiner zit! 

WEEKEND CALORIES DON'T COUNT

Een heerlijk dagje uit, daar horen lekkernijen bij! Begin je dag met een kop koffie en een gebakje, onderbreek je shopsessie met een heerlijke lunch en neem wat lekkere snacks mee van diverse exposanten. Ga je voor zoet of hartig? 

HOME IS A PLACE OF LOVE & DREAMS

Zoals het klokje thuis tikt…. Diverse exposanten maken jouw huis nóg gezelliger met alle prachtige huisdecoraties. Van kerstspullen tot meubelen: je huis is helemaal af na een bezoek aan Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg! 

Scroll naar top