Winter Fair By Night = uitverkocht
Er is ook geen ticketverkoop meer aan de deur.

Beleef Winter Fair op haar mooist tijdens Winter Fair By Night, de speciale avondopening op vrijdag 3 november van 18.00 tot 22.00 uur. Shop bij meer dan 200 deelnemers, ontdek de nieuwste inspiratiepleinen, geniet van livemuziek & entertainment en verwen jezelf op één van onze sfeervolle terrassen met een hapje & een drankje. Winter Fair By Night is hét avondje uit met vriendinnen, zussen of moeders & dochters.

Laat je verrassen

Het is begin november. De herfst draait buiten op volle toeren en de eerste donkere avonduren breken aan. Hoogste tijd om weer thuis te komen op Winter Fair.

Speciaal voor Winter Fair By Night is het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg op deze avond bedekt met tienduizenden lichtjes. Je wandelt van de parkeerplaats naar de ingang onder een deken van kerstlichtjes door.

Stap daarna binnen via de rode loper, laat de kou van buiten snel achter en volg de heerlijke kruidige wintergeuren die je leiden naar onze welkomstpleinen.

 

Hier word je warm ontvangen met een smakelijke verrassing. Struin vervolgens kriskras langs meer dan 200 deelnemers en shop de leukste cadeaus voor de feestmaanden op het grootste en gezelligste winterevent in Noord- en Oost-Nederland.

 Halverwege ontdek je ons ruim opgezette horecaplein waar tijdens de speciale avond opening een onvergetelijk optreden wordt gegeven door een geweldig entertainment programma. Dit jaar komen niemand minder dan

OG3NE

De zingende zusjes Lisa, Amy en Shelley, beter bekend als OG3NE, komen dit jaar naar Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg. OG3NE heeft talloze hits op hun naam staan, waaronder Magic en Lights and Shadows.

OG3NE vertegenwoordigde Nederland in 2017 op het Eurovisiesongfestival, won daarvoor The Voice of Holland en is onder meer bekend van het succesvolle tv-programma Beste Zangers. Dat wil je toch niet missen? 

WEEKEND CALORIES DON'T COUNT

Op Winter Fair By Night komt de geur van versgemalen koffie en warme chocolademelk je al tegemoet. Pak één van de sfeervolle terrasjes en laat je culinair verwennen. Van een goede kop koffie, warme chocolademelk met een toef slagroom of een lekker glas wijn. Maak het winterse gevoel af met een warme maaltijd of een smakelijke borrelplank.

De beste recepten van Hugo Kennis

Winter Fair Hardenberg breidt dit jaar uit met een Kook & Bak Plein. Tijdens Winter Fair By Night zal Tv-kok Hugo Kennis meerdere kookdemonstraties geven en tips & tricks delen. Hugo Kennis is de vaste kok in het RTL-programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven en is te zien in meerdere programma’s op 24Kitchen. Kom jij ook smullen bij de lekkerste recepten?

Winter Fair Vierkant (7)

Winter Fair By Night is op vrijdag 3 november van 18.00 tot 22.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Voor deze avond zijn speciale kaarten te koop die alleen online te bestellen zijn. Er zijn géén kaarten aan de deur te verkrijgen. Ook is het niet mogelijk om met je dagticket deze avondopening te bezoeken.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Openingstijd:    18.00 tot 22.00 uur

Entree:               Voor By Night is een speciaal entree ticket

Tickets:              €15,-

Livemuziek:      OG3NE

Parkeren:          Gratis

Leeftijd:             Iedereen is welkom

Scroll naar top