Winter Fair By Night

Beleef Winter Fair op haar mooist tijdens Winter Fair By Night, de speciale avondopening op vrijdag 1 november van 18.00 tot 22.00 uur. Shop bij meer dan 230 deelnemers, ontdek de nieuwste inspiratiepleinen, geniet van livemuziek & entertainment en verwen jezelf op één van onze sfeervolle terrassen met een hapje & een drankje. Winter Fair By Night is hét avondje uit met vriendinnen, zussen of moeders & dochters.

Laat je verrassen

Het is begin november. De herfst draait buiten op volle toeren en de eerste donkere avonduren breken aan. Hoogste tijd om weer thuis te komen op Winter Fair.

Speciaal voor Winter Fair By Night is het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg op deze avond bedekt met tienduizenden lichtjes. Je wandelt van de parkeerplaats naar de ingang onder een deken van kerstlichtjes door.

Stap daarna binnen via de rode loper, laat de kou van buiten snel achter en volg de heerlijke kruidige wintergeuren die je leiden naar onze welkomstpleinen.

Hier word je warm ontvangen met een smakelijke verrassing. Struin vervolgens kriskras langs meer dan 230 deelnemers en shop de leukste cadeaus voor de feestmaanden op het grootste en gezelligste winterevent in Noord- en Oost-Nederland.

 Halverwege ontdek je ons ruim opgezette horecaplein waar tijdens de speciale avond opening een onvergetelijk optreden wordt gegeven door een geweldig entertainment programma. 

Afgelopen editie kon je genieten van optredens van OG3NE, Zingende Barmannen & Thomas Berge. Wie er tijdens Winter Fair By Night 2024 komt optreden houden we nog heel even geheim, maar het wordt weer spectaculaire!

WEEKEND CALORIES DON'T COUNT

Op Winter Fair By Night komt de geur van versgemalen koffie en warme chocolademelk je al tegemoet. Pak één van de sfeervolle terrasjes en laat je culinair verwennen. Van een goede kop koffie, warme chocolademelk met een toef slagroom of een lekker glas wijn. Maak het winterse gevoel af met een warme maaltijd of een smakelijke borrelplank.

De beste recepten van de chef

Vorig jaar is Winter Fair Hardenberg uitgebreid met het Kook & Bak Plein. Tijdens Winter Fair By Night zal er weer een bekende chef meerdere kookdemonstraties geven en tips & tricks delen. Kom jij ook smullen bij de lekkerste recepten?

Winter Fair Vierkant (6)

Winter Fair By Night is op vrijdag 1 november van 18.00 tot 22.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Voor deze avond zijn speciale kaarten te koop die alleen online te bestellen zijn. Er zijn géén kaarten aan de deur te verkrijgen. Ook is het niet mogelijk om met je dagticket deze avondopening te bezoeken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Openingstijd:    18.00 tot 22.00 uur

Entree:               Voor By Night is een speciaal entree ticket

Tickets:              €15,-

Livemuziek:      Coming soon

Parkeren:          Gratis

Leeftijd:             Iedereen is welkom

Scroll naar top