Winter Fair By Night

Beleef Winter Fair op haar mooist tijdens Winter Fair By Night, de speciale avondopening op vrijdag 3 november van 18.00 tot 22.00 uur. Shop bij meer dan 200 deelnemers, ontdek de nieuwste inspiratiepleinen, geniet van livemuziek & entertainment en verwen jezelf op één van onze sfeervolle terrassen met een hapje & een drankje. Winter Fair By Night is hét avondje uit met vriendinnen, zussen of moeders & dochters.

Laat je verrassen

Het is begin november. De herfst draait buiten op volle toeren en de eerste donkere avonduren breken aan. Hoogste tijd om weer thuis te komen op Winter Fair.

Speciaal voor Winter Fair By Night is het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg op deze avond bedekt met tienduizenden lichtjes. Je wandelt van de parkeerplaats naar de ingang onder een deken van kerstlichtjes door.

Stap daarna binnen via de rode loper, laat de kou van buiten snel achter en volg de heerlijke kruidige wintergeuren die je leiden naar onze welkomstpleinen.

ENTERTAINMENT

Hier word je warm ontvangen met een smakelijke verrassing. Struin vervolgens kriskras langs meer dan 200 deelnemers en shop de leukste cadeaus voor de feestmaanden op het grootste en gezelligste winterevent in Noord- en Oost-Nederland. Halverwege ontdek je ons ruim opgezette horecaplein waar vorig jaar Thomas Berge een onvergetelijk optreden verzorgde.

Dit jaar komt opnieuw een bekende Nederlandse artiest(e) optreden op Winter Fair By Night. Richting de zomer onthullen we de naam.

Kijk tijdens Winter Fair By Night goed om je heen, want overal is wat te zien. Van rondlopend entertainment tot gloednieuwe inspiratiepleinen en van de Winter Fair Wensboom tot het Workshopplein.

WEEKEND CALORIES DON'T COUNT

Op Winter Fair By Night komt de geur van versgemalen koffie en warme chocolademelk je al tegemoet. Pak één van de sfeervolle terrasjes en laat je culinair verwennen. Van een goede kop koffie, warme chocolademelk met een toef slagroom of een lekker glas wijn. Maak het winterse gevoel af met een warme maaltijd of een smakelijke borrelplank.

Winter Fair By Night is op vrijdag 3 november van 18.00 tot 22.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Voor deze avond zijn speciale kaarten te koop die alleen online te bestellen zijn. Er zijn géén kaarten aan de deur te verkrijgen. Ook is het niet mogelijk om met je dagticket deze avondopening te bezoeken.

De kaartverkoop voor Winter Fair By Night is nog niet gestart. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de start van de kaartverkoop? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Openingstijd:    18.00 tot 22.00 uur

Entree:               Voor By Night is een speciaal entree ticket

Tickets:              €15,-

Livemuziek:      Verrassing 

Parkeren:          Gratis

Leeftijd:             Iedereen is welkom

Scroll naar top