Winter Fair By Night is uitverkocht

Nieuw, betoverend en verrassend: dat is Winter Fair By Night op vrijdagavond 4 november in een door lichtjes omgeven Evenementenhal Hardenberg. Winter Fair By Night neemt je mee van de kou van buiten naar de warmte van binnen. Met een liveoptreden van een bekende Nederlandse artiest, een heerlijk welkomstdrankje, rondlopend entertainment en +200 enthousiaste deelnemers.

Laat je verrassen

Winter Fair wil je verrassen, elk jaar opnieuw. Daarom openen wij dit jaar voor het eerst ’s avonds de deuren voor jou en je vriendinnen met een gloednieuw concept: Winter Fair By Night.

Laat je betoveren en meevoeren op het moment dat je al de auto uitstapt. Het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg is speciaal voor deze avond bedekt met duizenden lichtjes en knisperende fakkels. Ook onze metershoge fontein is sfeervol verlicht.

Vervolgens wordt je warm verwelkomd via de rode loper op ons sfeervolle welkomstplein. Hier ontvang je een heerlijk drankje en een leuke shoppingbag voor een geweldige aftrap van de avond. 

ENTERTAINMENT

Terwijl jij verder loopt met een heerlijk welkomstdrankje. Cheers!

Kijk dan goed om je heen, want overal is wat te zien. Van rondlopend entertainment tot een geweldig kerstplein. Hier kun je niet alleen een wens uitbrengen bij de Winter Fair Wensboom, maar ook plaatsnemen voor een leuke Karikatuur of in de Christmas Fotobooth! De fotograaf is aanwezig van 19:00 tot 21:00 uur.

 

Maar als kers op te taart is er op het grote horecaplein in hal 4 een geweldig optreden van Thomas Berge met de Micky Fisser band

DE GROOTSTE VAN NOORDOOST-NEDERLAND

Winter Fair By Night is onderdeel van Winter Fair, met bijna 20.000 bezoekers, 15.000m2 aan oppervlakte en meer dan 200 stands de grootste en meest gezellige winterfair in Noordoost-Nederland. Ook op Winter Fair By Night staan onze deelnemers voor je klaar met hun nieuwste winteraanbod en speciale beursaanbiedingen: van beautyproducten tot kleding en van woonaccessoires tot etenswaren.

WEEKEND CALORIES DON'T COUNT

Op Winter Fair By Night komt de geur van versgemalen koffie en warme chocolademelk je al tegemoet. Pak één van de sfeervolle terrasjes en laat je culinair verwennen. Van een goede kop koffie, warme chocolademelk met een toef slagroom of een lekker glas wijn. Maak het winterse gevoel af met een warme maaltijd of een smakelijke borrelplank.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Openingstijd:    18.00 tot 22.00 uur

Entree:               By Night tickets zijn uitverkocht

Tickets:              €12,50

Livemuziek:      Thomas Berge

Inclusief:           Welkomstdrankje

Parkeren:          Gratis

Leeftijd:             Iedereen is welkom

Scroll naar top