Winter Fair By Night

Nieuw, betoverend en verrassend: dat is Winter Fair By Night op vrijdagavond 4 november in een door lichtjes omgeven Evenementenhal Hardenberg. Winter Fair By Night neemt je mee van de kou van buiten naar de warmte van binnen. Met een liveoptreden van een bekende Nederlandse artiest, een heerlijk welkomstdrankje, rondlopend entertainment en +200 enthousiaste deelnemers.

Laat je verrassen

Winter Fair wil je verrassen, elk jaar opnieuw. Daarom openen wij dit jaar voor het eerst ’s avonds de deuren voor jou en je vriendinnen met een gloednieuw concept:

Winter Fair By Night.

Laat je betoveren en meevoeren op het moment dat je al de auto uitstapt. Het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg is speciaal voor deze avond bedekt met tienduizenden lichtjes en knisperende fakkels. Ook onze metershoge fontein is sfeervol verlicht.

ENTERTAINMENT

Eenmaal de kou van buiten achtergelaten, heten we je via de rode loper welkom met een heerlijk welkomstdrankje. Cheers! Kijk goed om je heen, want overal is wat te zien. Met als hoogtepunt een geweldig optreden van Jaap Reesema en zijn band. 

 

Jaap Reesema is bekend van zijn hits Mijn Kleine Presidentje, Nu Wij Niet Meer Praten en Alles Komt Goed. Daarnaast is hij ook nog deelnemer van Beste Zangers, waar hij de nummers Ik was toch je meisje en Ik hoor alleen bij jou heeft laten horen waarbij hij veel lof ontving. En nu komt hij ook nog schitteren op Winter Fair Hardenberg. Bestel snel je tickets, zodat je deze avond niet misloopt!

DE GROOTSTE VAN NOORDOOST-NEDERLAND

Winter Fair By Night is onderdeel van Winter Fair, met bijna 20.000 bezoekers, 15.000m2 aan oppervlakte en meer dan 200 stands de grootste en meest gezellige winterfair in Noordoost-Nederland. Ook op Winter Fair By Night staan onze deelnemers voor je klaar met hun nieuwste winteraanbod en speciale beursaanbiedingen: van beautyproducten tot kleding en van woonaccessoires tot etenswaren.

WEEKEND CALORIES DON'T COUNT

Op Winter Fair By Night komt de geur van versgemalen koffie en warme chocolademelk je al tegemoet. Pak één van de sfeervolle terrasjes en laat je culinair verwennen. Van een goede kop koffie, warme chocolademelk met een toef slagroom of een lekker glas wijn. Maak het winterse gevoel af met een warme maaltijd of een smakelijke borrelplank.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Openingstijd:    18.00 tot 22.00 uur

Entree:               Met een By Night toegangsticket

Livemuziek:      Jaap Reesema

Inclusief:           Welkomstdrankje

Parkeren:          Gratis

Leeftijd:             Iedereen is welkom

Scroll naar top