WAAROM DEELNEMEN

Gegarandeerd gezellig in winterse sferen! Op 4, 5 en 6 november is de kou van buiten ver te zoeken in Evenementenhal Hardenberg. Maak ook onderdeel uit van de gezelligste Winter Fair van Nederland!

VOOR HET HELE GEZIN

Winter Fair Hardenberg is de perfecte dag uit voor het hele gezin. Terwijl de dames heerlijk struinen
langs de vele diverse stands die Winter Fair biedt, kunnen de kids zich uren lang vermaken door te klimmen en te klauteren op het Kidsplein van Winter Fair.

SPOTLIGHT

Daarmee is Winter Fair het perfecte moment om je product in de spotlights te zetten en
tienduizenden bezoekers kennis te laten maken met jouw product/dienst. Vul je deelname aan met tal van activiteiten, waaronder het geven van workshops en demonstraties.

SPOTLIGHT

Daarmee is Winter Fair het perfecte moment om je product in de spotlights te zetten en
tienduizenden bezoekers kennis te laten maken met jouw product/dienst. Vul je presentatie aan met tal van activiteiten, waaronder het geven van workshops en demonstraties.

DAGJE UIT

Kom helemaal in winterse sferen in de grootste indoor fair van de regio! Met veel variatie aan exposanten met de mooiste producten, live muziek, workshops en lekker eten en drinken. Maak je op voor het gezelligste dagje uit voor het hele gezin!

MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden bij Winter Fair zijn eindeloos. Wil je een stand met standbouwplaten of een pagodetent? Of liever enkel vloeroppervlakte en je eigen mooie stand plaatsen? Voor ieder budget is deelname mogelijk!
Je bedrijf extra promoten? Geef dan demonstraties, workshops of iets anders interactiefs op de beursvloer. 

MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden bij Winter Fair zijn eindeloos. Wil je een stand met standbouwplaten of een pagodetent? Of liever enkel vloeroppervlakte en uw eigen mooie stand plaatsen? Voor ieder budget is deelname mogelijk!
Je bedrijf extra promoten? Geef dan demonstraties, workshops of iets anders interactiefs op de beursvloer. Graag denken wij met je mee om een zo hoog mogelijk rendement uit je beursdeelname
te halen.

Bezoekers zijn geïnteresseerd in de volgende branches:

Home & Living

Eten & drinken

Beauty, Health & Lifestyle

Bloei & groei

Kinderkleding

Kleding & styling

Kunst, antiek & Brocanterie

Mode-accessoires

Boeken

Kerstdecoratie

Sieraden & juwelen

Stationary & Office