WAAROM DEELNEMEN

VOOR HET HELE GEZIN

Winter Fair Hardenberg is een perfecte dag uit. De hele dag kun je heerlijk struinen
langs de vele diverse stands die Winter Fair biedt, neerploffen voor een lekker kop koffie of een gezellige lunch of aanschuiven bij een creatieve cursus. 

SPOTLIGHT

Winter Fair is het perfecte moment om je product in de spotlights te zetten en
tienduizenden bezoekers kennis te laten maken met jouw product/dienst. Vul je deelname aan met tal van activiteiten, waaronder het geven van workshops en demonstraties.

SPOTLIGHT

Daarmee is Winter Fair het perfecte moment om je product in de spotlights te zetten en
tienduizenden bezoekers kennis te laten maken met jouw product/dienst. Vul je presentatie aan met tal van activiteiten, waaronder het geven van workshops en demonstraties.

DAGJE UIT

Kom helemaal in winterse sferen in de grootste indoor fair van de regio! Met veel variatie aan exposanten met de mooiste producten, live muziek, workshops en lekker eten en drinken. Maak je op voor het gezelligste dagje uit voor het hele gezin!

MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden bij Winter Fair zijn eindeloos. Wil je een stand met standbouwplaten of een pagodetent? Of liever enkel vloeroppervlakte en je eigen mooie stand plaatsen? Voor ieder budget is deelname mogelijk!
Je bedrijf extra promoten? Geef dan demonstraties, workshops of iets anders interactiefs op de beursvloer. 

MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden bij Winter Fair zijn eindeloos. Wil je een stand met standbouwplaten of een pagodetent? Of liever enkel vloeroppervlakte en uw eigen mooie stand plaatsen? Voor ieder budget is deelname mogelijk!
Je bedrijf extra promoten? Geef dan demonstraties, workshops of iets anders interactiefs op de beursvloer. Graag denken wij met je mee om een zo hoog mogelijk rendement uit je beursdeelname
te halen.

Bezoekers zijn geïnteresseerd in de volgende branches:

Home & Living

Eten & drinken

Beauty, Health & Lifestyle

Bloei & groei

Kinderkleding

Kleding & styling

Kunst, antiek & Brocanterie

Mode-accessoires

Boeken

Kerstdecoratie

Sieraden & juwelen

Stationary & Office

Scroll naar top