Bijna 19.000 bezoekers voor Winter Fair Hardenberg 2022

Bijna 19.000 bezoekers voor Winter Fair Hardenberg 2022

De zeventiende editie van Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg is op 4, 5 en 6 november bezocht door maar liefst 18.864 bezoekers. Dat zijn er ruim 3.500 meer dan vorig jaar. Ook telde Winter Fair Hardenberg meer deelnemers dan vorig jaar: 205, een stijging van 38 procent. “Het waren drie fantastische winterse dagen, waarbij de nieuwe Winter Fair By Night op vrijdagavond een schot in de roos was”, zegt Wieke Oostenenk namens Winter Fair.

In totaal vijf beurshallen stonden afgelopen weekend in het teken van een winters wonderland met ruim 200 deelnemers op het gebied van beauty & lifestyle, home & living, modeaccessoires, baby & kind, sieraden, kleding, eten & drinken, creativiteit en kerstdecoratie. Ook was er een Kerstplein op Winter Fair waar zo’n duizend bezoekers hun persoonlijke kerstwens achterlieten. In de komende periode laat de organisatie meerdere wensen uitkomen.

Verder was er elke dag livemuziek op de horecaterrassen met als hoogtepunt het optreden van Thomas Berge en de Micky Fisser Band op de vrijdagavond tijdens de uitverkochte Winter Fair By Night. Ook liepen er steltenlopers rond, was er een karikatuurtekenaar en had de organisatie voor het eerst met succes een Workshopplein ingericht. Oostenenk: “Wij kijken met een ontzettend goed gevoel terug op deze editie, met dank aan de vele enthousiaste deelnemers en bezoekers. Ook zijn wij weer voorzien van veel tips voor komend jaar waar wij zeker mee aan de slag gaan, zodat we Winter Fair elk jaar nog mooier en verrassender kunnen maken.”

Winter Fair is volgend jaar op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 november 2023 in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie: www.winterfairhardenberg.nl.

Deel dit bericht:

Andere berichten

Scroll naar top