NIEUW! Met de bus naar Winter Fair Hardenberg

Nieuw! Met de bus naar Winter Fair

Het wordt dit jaar nóg gemakkelijker en leuker om Winter Fair Hardenberg te bezoeken, dankzij een nieuwe samenwerking met Gebo Tours. Voor de allereerste keer biedt Winter Fair busvervoer aan in combinatie met toegangstickets, zodat jij als bezoeker optimaal kunt genieten van het leukste winterevenement van Nederland zonder je druk te hoeven maken over reizen en parkeren.

Winter Fair Hardenberg, hét ultieme uitje voor liefhebbers van shoppen en gezelligheid, vindt plaats op 3, 4 & 5 november in Evenementenhal Hardenberg. Dit jaar hebben wij een primeur: in samenwerking met Gebo Tours bieden we nu busvervoer voor bezoekers vanuit diverse steden, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het verkeer en eventuele parkeerstress.

Met het nieuwe combiticket kun je kiezen uit verschillende opstapplekken in steden zoals Almelo, Assen, Deventer, Enschede, Groningen, Heerenveen, Hengelo, Hoogeveen, Meppel, Nijverdal, Rijssen, Steenwijk en Zwolle. Vervolgens word je comfortabel en zorgeloos naar de deur van Winter Fair Hardenberg gebracht, waar je kunt genieten van een heerlijk dagje uit!

“Het is altijd ons doel geweest om Winter Fair Hardenberg toegankelijk te maken voor iedereen die wil genieten van een gezellige dag uit,” aldus Rosanne van de kraats namens Winter Fair Hardenberg. “Met de toevoeging van het busvervoer in samenwerking met Gebo Tours, hopen we de drempel nog lager te maken. Bezoekers kunnen nu zonder stress aankomen en vertrekken, wetende dat alles tot in de puntjes is geregeld.”

De combitickets zijn inclusief toegang tot Winter Fair Hardenberg en het busvervoer van en naar de opstapplaatsen. Zo kunnen bezoekers van begin tot eind zorgeloos genieten van Winter Fair en alle leuke activiteiten die het te bieden heeft. Of je nu uitkijkt naar een dag vol shoppen, lekker borrelen, creatieve workshops of gewoon een gezellige tijd met vriendinnen, Winter Fair Hardenberg belooft voor iedereen iets speciaals.

Tickets en meer informatie over de opstapplekken en vertrektijden zijn beschikbaar op de speciale busvervoer ticketpagina.  Mogen we jou dit jaar ook verwelkomen in de bus naar Winter Fair Hardenberg? Bestel dan direct je tickets!

 

*Busvervoer is alleen beschikbaar voor de dagopening, niet voor de speciale avondopening op vrijdag 3 november.

logo-Gebo-Tours

Deel dit bericht:

Andere berichten

Maak kennis met: Cozies

Maak kennis met: Cozies Voor de leukste woonaccessoires en laatste trends op gebied van living, fashion en gifts ben je bij Cozies aan het juiste

Scroll naar top