Winter Fair By Night

Nieuw tijdens Winter Fair 2022

Winter Fair is al bijna 20 jaar een begrip in Noordoost-Nederland, met dank aan jou als bezoeker. Samen met jou maken we er elk jaar een feest van. Om de voorpret voor dit jaar alvast te laten beginnen, kan jij aanstaande vrijdag je ticket(s) al bestellen tegen een Early Bird tarief. Winter Fair is dit jaar op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 november. Met 200 exposanten verdeeld over meerdere beurshallen belooft het weer een groot winters spektakel te worden.

Winter Fair By Night
Wij willen je verrassen, elk jaar opnieuw. Daarom openen wij dit jaar voor het eerst ’s avonds de deuren voor jou met een gloednieuw concept: Winter Fair By Night. Laat je op vrijdagavond 4 november betoveren en meevoeren op het moment dat je al de auto uitstapt. Het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg is speciaal voor deze avond bedekt met tienduizenden lichtjes en knisperende fakkels. Bezoekers verwelkomd door duizenden lichtjes en warm ontvangen op de rode loper met een drankje. Daarnaast komt er een spectaculair optreden van een bekende Nederlandse artiest en nog veel meer.

Deel dit bericht:

Andere berichten

10 boekentips voor deze zomer

10 boekentips voor deze zomer De zomer staat voor de deur en dat betekent tijd om je koffers te pakken, de zon op te zoeken

Scroll naar top