Winter Fair Hardenberg breidt uit met zesde beurshal en nieuw Kook & Bak Plein

De achttiende editie van Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg breidt dit najaar uit met een zesde beurshal. Daarmee groeit het grootste overdekte winterevent in Noord- en Oost-Nederland naar een totale oppervlakte van 15.000 vierkante meter. Ook introduceren we tijdens Winter Fair Hardenberg een Kook & Bak Plein en een Startersstraat. Bovendien krijgt het vorig jaar uitverkochte Winter Fair By Night een vervolg.

Beursorganisator Wieke Oostenenk is enthousiast over de uitbreiding met een extra beurshal en meerdere nieuwe pleinen: “Het Kook & Bak Plein wordt een fantastische aanvulling waar bezoekers live kook- en bakdemonstraties kunnen bijwonen. Daarnaast is de Startersstraat een laagdrempelige manier voor startende ondernemers om zichzelf te presenteren aan zo’n 20.000 bezoekers.”

Winter Fair By Night
Vorig jaar werd Winter Fair Hardenberg voor het eerst uitgebreid met een avondopening op de vrijdag, genaamd Winter Fair By Night. Alle beschikbare kaarten waren al vroegtijdig uitverkocht en het mag dan geen verrassing zijn dat Winter Fair By Night ook dit jaar deel uitmaakt van het event. “De avondopening op vrijdag was een schot in de roos. Speciaal voor deze avond is het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg bedekt met tienduizenden lichtjes, krijgen bezoekers iets lekkers bij de ingang en pakken we groots uit met optredens van bekende artiesten”, zegt Oostenenk.

Bekende Nederlanders naar Hardenberg
Het entertainmentprogramma op Winter Fair Hardenberg krijgt dit jaar niet alleen een boost op de vrijdagavond, ook op andere dagen worden diverse acts toegevoegd aan het programma. “We zijn momenteel bezig met het boeken van bekende artiesten, influencers en chefs die langskomen op Winter Fair voor muziekoptredens, maar ook voor het nieuwe Kook & Bak Plein. Wij verwachten binnenkort de eerste namen bekend te kunnen maken”, aldus Oostenenk.

Kaartverkoop gestart
In aanloop naar Moederdag is nu ook de kaartverkoop voor Winter Fair en Winter Fair By Night gestart. De komende editie van Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg is op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 november 2023. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur, met een avondopening op vrijdag 3 november van 18.00 tot 22.00 uur. Je kunt kaarten kopen voor de dagopeningen van Winter Fair en specifieke kaarten voor Winter Fair By Night via onderstaande button!

Deel dit bericht:

Andere berichten

Scroll naar top