Winter Fair Hardenberg introduceert Kook & Bak Plein

Ga jij naar Winter Fair Hardenberg? Maak je bezoek compleet en breng een bezoek aan het Kook & Bak Plein!

Zodra het herfst wordt krijgt iedereen zin om lekker te gaan bakken. Om nieuwe recepten uit te proberen en aan de slag te gaan in de keuken met de groente van het seizoen. Daar helpt Winter Fair Hardenberg je graag mee en daarom introduceert Winter Fair dit jaar Het Kook & Bak Plein! 

 

Op 3, 4 en 5 november vind je elke dag een bekende foodie, kok, of bakker op het Kook & Bak Plein om jou te inspireren! Speciaal hiervoor wordt er een keuken geplaatst en waar zij hun lekkerste recepten gaan leren aan jou! Benieuwd wie dit zijn? Lees dan snel verder!

Op vrijdag 3 november staat de oven te gloeien voor Niels van Bakken met Niels. Een echte bakker die zijn passie voor deeg graag deelt met de rest van de wereld. Met zijn eigen productlijn en workshops tovert hij de heerlijkste creaties op tafel. 

Tijdens Winter Fair By Night staat er niemand minder dan Hugo Kennis paraat, bekend van zijn programma’s op 24Kitchen en jaren de vaste kok van 5 uur live en later Eigen huis en tuin: Lekker leven. Hugo zijn specialiteit is experimenteren met eten gemaakt van pure ingrediënten vers uit de zee of van het land. Tijdens Winter Fair gaat hij aan de slag met recepten geïnspireerd op de Winter BBQ.

Op zaterdag 4 november komt Brenda van Brenda Kookt de lekkerste maaltijden op tafel zetten, van simpele gerechten tot de lekkerste hapjes voor bij de borrel met een echte Brenda twist. Je kent haar uiteraard van de handige Scheurkalenders gevuld met recepten en de nieuwste voor 2024 zal ze uitgebreid met je doornemen.  

En last but not least, op zondag 5 november vergezellen De Borrelvriendinnen ons met hun beste recepten voor de ultieme borrelplank. Koude en warme hapjes, drankjes en nog veel meer lekkers! Deze gezellige meiden weten exact hoe je van je borrel een succes maakt!

Deel dit bericht:

Andere berichten

Maak kennis met: Cozies

Maak kennis met: Cozies Voor de leukste woonaccessoires en laatste trends op gebied van living, fashion en gifts ben je bij Cozies aan het juiste

Scroll naar top