Winter Fair Hardenberg verbreekt alle records

Winter Fair Hardenberg verbreekt alle records

De achttiende editie van Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg is op 3, 4 en 5 november door een record aantal mensen bezocht. In totaal 20.611 bezoekers kwamen op het grootste winterevent van Noord- en Oost-Nederland af, dat zijn er bijna 2.000 meer dan vorig jaar. Ook het aantal deelnemers op Winter Fair Hardenberg behaalde met 230 een recordhoogte.

In totaal zes beurshallen stonden afgelopen weekend in het teken van een winters wonderland. Er kon door de bezoekers naar hartenlust geshopt worden op het gebied van home & living, kleding, sieraden, kerstdecoratie, beauty & lifestyle, modeaccessoires, baby & kind, eten & drinken en creativiteit. Nieuwe onderdelen op Winter Fair Hardenberg waren onder meer het Kook & Bakplein, de nieuwe, verrassende entreepleinen, de inpakmuur en de startersstraat.

De speciale avondopening op de vrijdag was zelfs al vroegtijdig uitverkocht. Tijdens deze Winter Fair By Night waren er optredens van OG3NE en De Zingende Barmannen en gaf tv-kok Hugo Kennis kookdemonstraties op het Kook & Bakplein. Na het succes van vorig jaar was er dit jaar opnieuw de Winter Fair Wensboom waar bezoekers hun wens konden achterlaten. Meer dan duizend mensen hebben dit gedaan en in de komende maanden laat de organisatie weer meerdere wensen in vervulling gaan.

“Wij kijken terug op een meer dan geslaagd weekend. Nog nooit eerder hebben we de magische grens van 20.000 bezoekers gepasseerd, dat is fantastisch! Wij hebben echt van de eerste tot de laatste minuut genoten van de sfeer, de prachtig aangeklede stands en al die duizenden vrolijke bezoekers. Hier doen we het allemaal voor”, zei Danielle Dam namens de beursorganisatie.

Al tijdens de beurs schreven maar liefst 131 deelnemers zich alweer in voor de 2024-editie die gepland staat op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 november.

Deel dit bericht:

Andere berichten

Maak kennis met: Cozies

Maak kennis met: Cozies Voor de leukste woonaccessoires en laatste trends op gebied van living, fashion en gifts ben je bij Cozies aan het juiste

Scroll naar top