Winter Fair Hardenberg verplaatst naar 2021

Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg verplaatst naar 2021

HARDENBERG – Winter Fair die gepland stond op 6, 7 en 8 november 2020 in Evenementenhal Hardenberg wordt doorgeschoven naar 5, 6 en 7 november 2021. “Er gelden op dit moment vanuit de Nederlandse overheid geen verdere beperkende maatregelen met betrekking tot het organiseren van evenementen. Wij waren zelf overtuigd dat Winter Fair door kon gaan conform alle coronamaatregelen, maar het sentiment onder de deelnemers is in de afgelopen periode veranderd. Wij vinden het uiterst belangrijk om te luisteren naar onze deelnemers en hebben daarom besloten op verzoek van de exposanten Winter Fair te verplaatsen”, zegt organisator Annie Kolthof. 

Kolthof: “In de afgelopen jaren is Winter Fair Hardenberg razendsnel gegroeid in populariteit. Dat hebben we voor een groot deel te danken aan onze trouwe en nieuwe deelnemers. De vooruitzichten voor dit jaar waren ook lange tijd erg positief. We waren zelfs van plan om opnieuw uit te breiden naar een extra beurshal. Tot de zomerperiode zag het er naar uit dat Winter Fair Hardenberg door kon gaan, hetzij in een aangepaste vorm in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Deelnemers en bezoekers spraken hun vertrouwen uit. Ook voelden wij ons gesteund door de lokale overheidsinstanties en de veiligheidsregio.”

“Ondanks dat houdt het coronavirus ons nog steeds in de greep. In de afgelopen tijd voelden we een veranderend sentiment vanuit onze deelnemers. De behoefte om Winter Fair te verplaatsen nam steeds meer toe door de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus. Als organisator van Winter Fair Hardenberg is het onze plicht om te luisteren naar de deelnemers en daarom hebben we besloten het evenement door te schuiven naar 2021. Uiteraard betreuren we dit besluit enorm, maar het is de enige juiste beslissing op dit moment”, aldus Kolthof.

Deel dit bericht:

Andere berichten

Scroll naar top