De perfecte paasbrunch!

De perfecte paasbrunch!

Bij Winter Fair zijn wij dol op feestdagen. En dus ook op Pasen. Aankomend weekend schuift de hele familie weer gezellig samen aan tafel voor een heerlijke paas brunch en gaan de kinderen weer op zoek naar paaseitjes. Uiteraard wordt de paasmaaltijd nog gezelliger als de tafel ook in stijl is gedekt. Wij helpen graag mee met een aantal leuke ideeën om een prachtige paastafel neer te zetten voor je vrienden en familie!

Eenvoudige naamkaartjes
Met een simpele DIY vindt iedereen eenvoudig zijn plek aan tafel. Knip bijvoorbeeld vormpjes uit gekleurd papier; een vlinder, konijn of paasei staat altijd gezellig. Schrijf vervolgens de naam van je gasten sierlijk op de vormpjes. Deze kun je mooi op het bord leggen, naast een glas of aan een gekook ei plakken, maar ook tussen de tanden van een vork steken!

Vrolijk tafelkleed
De snelste manier om je tafel om te toveren in een echte paastafel is met een tafelkleed. Er zijn vele schattige varianten te vinden. Van bont en kleurrijk tot licht en subtiel, maar er zijn ook leuke paaskleden die je zelf nog kunt versieren en inkleuren. Dan weet je zeker dat iedereen zich vermaakt aan tafel.

Servetten vouwen
Ook de servetten leggen we dit weekend niet eenvoudig op een bord. Maar worden gevouwen in een leuke vorm passend bij Pasen. Volg de stappen in de afbeelding hiernaast om deze leuke paashaasjes te vouwen. Dit ziet er toch super schattig uit? Kom je er niet helemaal uit? Bekijk dan deze video met een duidelijke stap voor stap uitleg.

Paaseieren
Simpel witte of bruine eieren op tafel zetten, maakt de paassfeer nog niet echt af. Terwijl het zo leuk en eenvoudig is om eieren mooi te versieren! Je kunt eieren versieren met verf of bijvoorbeeld stiften. Verf alle eieren in verschillende vrolijke kleuren voor een gezellig effect. Of hou het subtiel, met mooie patronen en versieringen. Je herinnert je vast nog wel hoe je tijdens als kind uren zoet kon zijn met het  versieren van je eieren. Geloof ons: het is nog steeds leuk!

Wij zijn benieuwd! Hoe ga jij de tafel dekken dit weekend en welke versiering zet jij zeker weten op tafel?

Deel dit bericht:

Andere berichten

Scroll naar top