Waarom deelnemen?

WAT IS WINTER FAIR?

Op 1, 2 & 3 november komen er ruim 20.000 bezoekers zich volledig in winterse sferen onderdompelen tijdens Winter Fair Hardenberg! Bezoekers van Winter Fair komen voor een dagje uit met vriendinnen om te shoppen! Wij geven hun die mogelijkheid door een zo breed mogelijk aanbod in exposanten samen te brengen, in 6 hallen van maar liefst 15.000 m2, tijdens één winters evenement. Wij maken er dit jaar graag een nog groter succes van met jou!

3 redenen waarom deelnemen een goed idee is

1. Duizenden potentiële klanten
Tijdens Winter Fair bereik je in drie dagen meer dan 20.000 mensen. Al deze bezoekers lopen langs jou stand en zijn een potentiële klant.

2. Vlak voor de feestdagen
Het eerste weekend van november is het perfecte moment voor mensen om te beginnen met de inkopen voor de feestdagen.

3. Trouwe bezoekers
Ieder jaar komen er duizenden trouwe bezoekers naar Winter Fair, waarvoor dit echt een vast uitje van het jaar is. Tijdens Winter Fair maak jij van deze dames ook jouw trouwe bezoekers.

Zij gingen je al voor

De lijst met deelnemers is nu al te lang om op te noemen, maar ieder jaar sluiten wij een succesvolle beurs af met tevreden deelnemers. Daarom lichten we graag een aantal mooi quotes uit van deelnemers die dit jaar ook weer aanwezig zijn. 

 

“De sfeer was top, de organisatie goed, de mensen blij en we hebben een succesvolle Winterfair gedraaid!”

“Ga je voor kwaliteit, veel bezoekers en goede zaken, doe dan mee met de Winter Fair Hardenberg. Al jaren op eenzame hoogte.”

Nieuwsgierig wie zich al hebben ingeschreven voor 2024? Bekijk de hele deelnemerslijst op onze website!

Door deelnemers beoordeeld met een 8.2

De bezoeker

Tijdens Winter Fair komen er ruim 20.000 bezoekers naar Evenementenhal Hardenberg. Zij komen grotendeels uit Noordoost-Nederland, maar uit onderzoek blijkt dat de reisbereidheid steeds hoger ligt bij bezoekers. Wij verwelkomen dan ook steeds meer bezoekers uit andere delen van Nederland.

97% van onze bezoekers is vrouw en komt samen met vriendinnen, collega’s of familie. Zij komen voor een gezellige dag uit, samen winkelen en een lekker kop koffie op ons sfeervolle terras. De bezoekers geven gemiddeld €75,- uit tijdens een bezoek aan Winter Fair. De tevredenheid is hoog bij onze bezoekers, 83% gaf zelfs aan om dit jaar weer te komen!

In Noordoost-Nederland wonen meer dan 2,5 miljoen vrouwen en daarmee potentiële bezoekers voor Winter Fair. Het is aan ons om hun een geweldig, gezellige en sfeervolle dag uit te bezorgen. 

Marketing

Hoe zorgen wij dat al deze dames de weg naar Winter Fair weten te vinden? Naast de vaste fanbase van Winter Fair, die wij weten te bereiken via mailing (18.000 +) en social media (16.000 +), kun je in de maanden richting Winter Fair niet om ons heen. We noemen een aantal van onze mooie campagnes:

 • Wij brengen onze eigen Winter Fair krant uit die wordt verspreid bij meer dan 25.000 adressen
 • Samenwerking met RTV Oost
 • Samenwerking met DPG media voor on- en offline adverteren in al hun nieuwstitels (Tubantie, De Stentor, NU.nl etc.)
 • Samenwerking met DPG media voor het online adverteren bij magazines zoals Magriet, Libelle, Linda, Nouveu, Vogue etc.
 • Adverteren middels borden langs de weg
 • Uitgebreide online campagnes op Facebook, Instagram, Pinterest, Google & YouTube
 • Meerdere samenwerkingen met influencers

Daarnaast bieden wij jou als exposant alle middelen om jouw klanten en volgers te informeren over Winter Fair zoals een mediakit en uitnodigingskaarten. De uitnodigingskaarten kun je inzetten voor jouw vaste klanten of bijvoorbeeld een winactie!

Wat is er nieuw dit jaar?

Ieder jaar proberen wij bezoekers (en ook onze exposanten) te verrassen en iets nieuws toe te voegen aan Winter Fair. De afgelopen edities is er bijvoorbeeld een speciale avondopening toegevoegd: Winter Fair By night. Is het Workshopplein geïntroduceerd, kunnen bezoekers hun wens ophangen in de Winter Fair Wensboom en kunnen de geshopte items direct worden ingepakt bij de Inpakstraat! Ook nieuw is het Kook & Bak Plein waar het hele weekend meerdere foodies en chefs demonstraties geven. Daarnaast geven wij kleinere, startende ondernemingen de kans om kennis te maken met Winter Fair op een speciale locatie. Ook voor aankomende editie werken we weer aan mooie concepten om Winter Fair uit te breiden. 

Hoe maken wij van jouw deelname een succes?

Wij denken met je mee
Sta je voor het eerst op een fair en ben je nog zoekende hoe jij je producten het beste kunt presenteren? Of sta je juist al jaren en wil je je manier van presenteren een opfrisbeurt geven? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee.

Wij zijn altijd aanwezig
Zowel tijdens de opbouwdagen als tijdens de beurs zijn wij makkelijk te vinden. Tijdens opbouw en beurs zijn wij telefonisch bereikbaar, lopen we rond in de hallen of kun je ons vinden op het info punt op de beurs. Op deze manier staan wij altijd klaar om je vraag te beantwoorden of te helpen.

My Easyfairs
Door alle beurservaring die binnen onze organisatie is opgedaan hebben wij het perfecte systeem ontwikkeld waar je al jouw informatie in terug vind. Hier vind je onder andere een mediakit en het standhouders handboek. Maar hier zet jij ook jouw bedrijfsinformatie die vervolgens op de website komt te staan. Hierdoor kunnen bezoekers voor de beurs al met jou kennis maken.

Diversiteit
Wij werken er hard aan om deelnemers uit verschillende categorieën op de beurs te hebben staan. Dit zorgt voor een zo divers mogelijk aanbod voor bezoekers, maar zorgt er ook voor dat het niet een beurs met alleen maar tassen wordt. Met het reserveren van jou plek op Winter Fair kijken wij goed mee of er niet iemand naast of tegenover jou staat met een vergelijkbaar product.

De mogelijkheden om deel te nemen

Voor Winter Fair is het mogelijk om een all-in stand te reserveren of alleen vloeroppervlakte af te nemen. We hanteren vaste prijzen per vierkante meter en een minimale stand grootte.

 1. Vloeroppervlakte
  Alleen de vloer met vloerbedekking, hier dienen de stand en verlichting zelf meegenomen te worden.
 2. All-in stand
  Inclusief standbouw, frieslijsten, vloerbedekking en verlichting.

Voordeel van een all-in stand is dat alles is geregeld en je bij aankomst de stand alleen nog dient in te richten, bij alle opties is het mogelijk om stroom en tafels los bij te huren.

Heb jij een ander verzoek? Wij denken graag met je mee!

Boek je stand op tijd

Zorg ervoor dat je niet te laat bent! Onderstaand vind je de plattegrond van Winter Fair, elke week komen er nieuwe exposanten bij dus informeer of jouw voorkeursplek nog vrij is!

Days
Hours
Minutes
Seconds
Scroll naar top