Het Kook & Bak Plein

LIEFDE GAAT DOOR DE MAAG

Het najaar is het seizoen van koken & bakken. Zodra de dagen korter worden duiken we samen weer de keuken in en oefenen we onze beste recepten voor alle feestdagen die komen.

 

Maar wat serveer jij dit jaar aan je familie en vrienden? We got you! Schuif aan bij ons gezellige Kook & Bak Plein en leer van de beste bakkers en koks de lekkerste recepten! Elke dag is er een andere leuke foodie die jou komt inspireren.

DE LEUKSTE FOODIES TIJDENS WINTER FAIR

Elke dag is er tijdens Winter Fair een bekende foodie, kok of bakker aanwezig die jou komt inspireren op het Kook & Bak Plein. 

De namen zijn bekend! Onderstaand vind je de leukste foodies die jou zullen inspireren in het Kook & Bak Plein. Kom jij ook inspiratie opdoen?

Vrijdag 3 november

Afbeelding4

Bakken met Niels

Winter Fair By Night

Afbeelding1 zonder achtergrond

Hugo Kennis

Zaterdag 4 november

Winter Fair Vierkant (1)

  Brenda Kookt

Zondag 5 november

za

 De Borrelvriendinnen

Word jij de cookingqueen van de feestdagen?

Dit seizoen ga jij indruk maken bij je familie door het lekkerste gerecht of baksel van de feestdagen te serveren!

Na een bezoek aan het Kook & Bak Plein ben jij namelijk helemaal voorbereid! De hele dag door delen verschillende foodies hun beste tips en tricks met jou. Neem je beste vriendin of zus mee om inspiratie op te doen en host dit jaar samen het kerstdiner!

Winter Fair Vierkant (10)

Winter fair by night

Tijdens Winter Fair By Night kun je genieten van een bijzondere ervaring op het Kook & Bak Plein. Op deze avond komt er een bekende tvchef-kok die zijn kookkunsten zal vertonen en zijn beste tips zal delen met alle bezoekers van deze speciale avond.

Laat je inspireren door zijn culinaire creaties en leer nieuwe technieken om thuis zelf aan de slag te gaan in de keuken. Mis deze unieke kans niet en kom naar Winter Fair By Night om deze geweldige ervaring te beleven!

Scroll naar top