Winter Fair Workshopplein

WAT IS HET WORKSHOPPLEIN?

Nieuw tijdens Winter Fair dit jaar is het Workshopplein. Je kunt nu dus niet alleen heerlijk shoppen, lunchen en borrelen bij Winter Fair, maar ook echt creatief bezig. Er zijn vier verschillende leuke workshops te volgen. Wij stellen de vier workshopgevers graag aan je voor.

 

Let op! Inschrijven voor een workshop gaat via de website van de workshopgever.

LODSS

Achter LODSS staat Liselotte maar noem haar gerust Lot. Bij LODSS kan je terecht om een leuke creatieve workshops te volgen of iets kleins te shoppen. Lot is gek op natuurlijke materialen en kleuren, dit is dan ook zeker terug te zien in haar assortiment. De producten in de webshop zijn veelal met de hand gemaakt en komen o.a. uit landen als Marokko en Indonesië.

 

Tassel Lontwol
Tijdens deze workshop maak je een tassel van 100% zuivere merinowol. Daarnaast maak je gebruik van jute of katoen en mag je hem zelf helemaal pimpen. Hiervoor hebben we verschillende kralen, schelpen en nog veel meer materialen om er iets moois van te maken. En natuurlijk deel ik heel veel tips en tricks met je!!
Een tassel kan je als decoratie aan bijvoorbeeld de kastdeur hangen maar ook super leuk aan je tas of sleutelbos.

Tassel Lontwol

Art By Esther de Boer

Als creatieveling ben ik ruim 15 jaar aan het schilderen. Ik heb mijn kennis opgedaan door het volgen van allerlei workshops en online trainingen. In Nederland ben ik voor Happy Painting de eerste en enige licentiepartner die deze workshops tot nu toe mag geven.

 

Word jij ook een Happy Painter?

Happy Painting is een vrolijke schildermethode voor jong en oud die je ontspanning en vertrouwen geeft in je eigen creativiteit en je laat zien dat JIJ ook ECHT kunt schilderen! Deze vrolijke schildermethode geeft je het vertrouwen in je eigen creativiteit terug. En zelfs als je al creatief bent en gewoon op zoek bent naar nieuwe manieren om te schilderen, zal Happy Painting je begeleiden op een pad van kleurrijke, vrolijke uitdagingen.

 

Ik zou zeggen… Dompel jezelf onder in de wereld van kleuren en laat mij je inspireren om de meest kleurrijke creaties voor jezelf te maken!

Happy Painting Workshop

De Sfeerfabriek

De sfeerfabriek is opgezet door Marielle de Romijn. Interieurstylist, restyler en vintageliefhebber. Mijn creativiteit delen met anderen is het liefste wat ik doe! Ik wil een ieder laten zien hoe leuk het is om zelf wat te creëren. Met mijn passie voor wonen wil ik laten zien dat door er een flinke dosis creativiteit op los te laten er zulke mooie dingen ontstaan. 

Hip Houten Woonplankje

Maak jouw eigen unieke woonplankje tijdens deze creatieve workshop! Een houten plankje gaan we bewerken met de Restyle paint en voorzien van een afbeelding of leuke tekst. Er zijn vele voorbeelden aanwezig om uit te kiezen. Natuurlijk is er ook ruimte voor een eigen creatieve inbreng. Stapsgewijs leggen we je uit hoe het werkt en geven we je tips en tricks. Na de workshop heb jij je eigen Hip Houten Woonplankje alleen nog even een plekje in huis zoeken….

Hip Houten woonplankje

Marjanne Maakt

Marjanne Maakt geeft meerdere creatieve workshops en heeft daarnaast leuke do-it-yourself pakketten samen gesteld om de creativiteit huis door te zetten. Tijdens Winter Fair zal zij twee leuke workhops verzorgen: Het maken van een droogbloemenkrans en het maken van een mosschilderij. 

Droogbloemenkrans

Tijdens deze creatieve workshop droogbloemen maken we onze eigen droogbloemenkrans, al dan niet in kerststijl. In ongeveer een uur, help ik je stap voor stap op weg met het maken van je eigen droogbloemenkrans. Er staat een hele wand vol met droogbloemen voor je klaar, van bont tot pastel en neutraal en zo is er voor ieder wat wils.

Mosschilderij

Tijdens deze workshop op de winterfair maak je in ongeveer een uur je eigen mosschilderij op een ronde of hexagon-plaat. Je maakt dus je eigen mosschilderij helemaal naar smaak en eigen wens.

Droogbloemenkrans & Mosschilderij

Scroll naar top